Üzletkötés az Újpesti Parkolási Zrt.-vel az Opten segítségével

Amit az Újpesti Parkolási Zrt.-ről csak tudni lehet

Hogyha az ember üzletkötésre vagy valamilyen szállítói kapcsolatra készül, akkor egy adott cégről minél több fontos információt meg kell tudnia. A mi cégünknek is ez volt a fő szempontja, amikor az interneten keresett rá a cégre. Magáról az üzleti kapcsolatról nem szeretnék sokat szólni, hiszen ez a cikk lényegét tekintve mellékes, inkább másoknak akarok segítséget nyújtani abban, hogy már könnyebben találjanak meg fontos adatokat, mint ahogy mi az Újpesti Parkolási Zrt. esetében. Mindehhez egy cégtárt tartok a legjobb döntésnek, ahol különböző csomagok segítségével az ember egy adott szinten ismerheti meg a cégek és vállalkozások életét. Most az Opten oldaláról lesz szó, ahol az Újpesti Parkolási Zrt. adatai is megtalálhatók. 

Adatkeresés, céginformációk az Újpesti Parkolási Zrt. esetében az Opten segítségével

Az Újpesti Parkolási Zrt. esetében hatalmas segítséget jelentett számunkra a cégtár, mondhatni döntő jelentőségűek voltak az itt megtudott információk, amelyekről néhány szót is fogok szólni. A cégtár tartalmazza először is a legfontosabb általános információkat, amelyeket könnyen megtalálhatunk az interneten más oldalakon is, itt azonban biztos nem fogunk a valóságnak nem megfelelő információra bukkanni. Ezek közé a legfontosabb adatok közé tartozik egy cég adószáma, teljes- és rövid neve, székhelye és a fő tevékenységének címe is. Néhány teljesen nyilvános adat továbbá a jegyzett tőkéje, nettó árbevétele és persze az alapítás éve is. 

Újpesti Parkolási Zrt1_1

Lássuk be azonban, hogy ezek alapján az ember keveset tudott meg az adott helyről, elvégre minden cég rendelkezik ilyen adatokkal. Az mindenesetre biztató lehet, hogyha egy cég magas profitot termel, a nettó árbevétele azonban még nem ezt az összeget jelöli (persze nonprofit cégek esetében kicsit más a helyzet), illetve ha több telephellyel is rendelkezik, akkor biztosak lehetünk a nagyságában. Talán egy fontosabb lehet még ezek közül éppen az alapítás éve. Az újabb cégekkel sincs semmi gond, azonban egy közel húsz éve működő cég esetében biztosak lehetünk abban, hogy itt valamit jól csinálnak. 

Az Újpesti Parkolási Zrt. részletesebb megismeréséhez

Hogyha azonban az ember az Újpesti Parkolási Zrt.-t részletesebben is meg szeretné ismerni, akkor ennyi információ nem lesz elegendő. Mégis mit tehetünk ekkor? A cégtárban találhatunk bizonyos „csomagokat”, amelyek felhasználásával máris nyeregben érezhetjük magunkat a cégtörténet tekintetében. Privát cégelemzés segítségével ellenőrizheti az ember például a leendő munkahelyét, jobban megismerheti a körülményeket, amelyek akár már az állásinterjú esetében is hasznos tudást jelentenek. Akkor azonban még fontosabb a cég megismerése, hogyha már fel is vették az embert, hogy megismerje a feljebb lépési lehetőségeit, a hely működését, és persze, hogy arról is meg tudjon bizonyosodni, hogy a hónap végén ki is lesz fizetve. 

Cégkivonat segítségével ismerhetjük meg a legfontosabb adatokat, a cégközlönyben feltüntetett információkat, és a pénzügyi beszámolók legfontosabb sorait is megtalálhatjuk ebben. Mind ezek mellett lehetőségünk van a cégtörténet megtekintésére, üzleti kapcsolat kialakításának terve alapján kérhetünk cégelemzést, teljes pénzügyi beszámolót. Szintén üzleti kapcsolat esetében érdemes lehet megtekinteni a kapcsolati hálót is, amelynek segítségével az ember fel tudja mérni, hogy egyáltalán lehetséges-e a partneri kapcsolat, van-e egy lyuk ebben a hálóban, amibe a mi cégünk éppen beleillik. Hogyha pedig az ember nem szeretné mindezeket külön átolvasni és megvásárolni, akkor lehetősége van egy all-in, mindent lefedő elemzés megtekintésére is. 

Újpesti Parkolási Zrt1_3

Amit az Újpesti Parkolási Zrt.-ről tudunk

Az Újpesti Parkolási Zrt.-ről már a nyilvános adatok alapján is meg tudtuk állapítani, hogy valószínűleg egy megbízható cég, amely 2002 óta működik, tehát a fennmaradása valószínűleg elég biztos. Ez azonban egy kapcsolathoz nem elég információ. Persze olyan dolgokat nem tehetek közzé, amelyen én az Optenen fizettem, de az oldalnak hála minden kétségem elszállt a céggel kapcsolatban. Megtudtam a cég törtnetét, láttam kimutatások pénzügyi téren, alkalmazottak számát és a tevékenységükről is sokkal többet megtudtam. A kapcsolati háló volt számomra az egyik legjobban jövedelmeztethető tudás, mivel így meg tudtam nézni, hogy a cégen keresztül kivel kerülhetek én is kapcsolatba, és van-e egyáltalán hely a számomra ebben a kapcsolati hálóban, így már előre tudtam, hogy nem kell felesleges köröket futnom és terveket készítenem a kapcsolathoz, mert láttam, hogy nem leszek rögtön elutasítva, hanem van esélyem. 

Az Újpesti Parkolási Zrt.-hez tehát…

Összességében, az Újpesti Parkolási Zrt. megismeréséhez én mindenképpen tudom ajánlani az Opten oldalát, gyakorlatilag mindenféle célra megfelelő segítséget tud nyújtani az ember számára. Üzleti-beszállítói kapcsolatok esetében, de akkor is, hogyha az ember éppen egy állásinterjúra készülünk vagy éppen most alkalmazták őt, mindenképpen érdemes tehát egy kicsit jobban is utána járni a dolgoknak a cégtár segítségével. 

vegytisztítás_pic1 Previous post Megtaláltam a legjobb budapesti vegytisztítást!
véralkoholszint_pic2 Next post Mit mutat meg a véralkoholszint kalkulátor és hogyan használjuk?
Menu